Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney Houston!

Ένα σπάνιο οπτικό υλικό και ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις αναμένεται να περιλαμβάνει το νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της Whitney Houston που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πιο συγκεκριμένα, τα γυρίσματα και η τελική επεξεργασία όσον αφορά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney έχουν ολοκληρωθεί και το καλοκαίρι αναμένεται να μας καθηλώσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη από τη Γλασκόβη, Kevin MacDonald, ο οποίος το 2012 είχε επιμεληθεί ένα αντίστοιχο ντοκιμαντέρ για τον Bob Marley.

«Η προσέγγισή μου στο φαινόμενο της Whitney έχει στοιχεία ιστορίας μυστηρίου. Γιατί κάποιος με τόσα πολλά ταλέντα και πραγματική ομορφιά να έχει τάσεις αυτοκαταστροφής και μάλιστα όντας στα φώτα της δημοσιότητας;», αναρωτιέται ο Kevin MacDonald.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις αλλά και σπάνιο οπτικό υλικό, το οποίο δεν έχει προβληθεί ποτέ μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη οι φίλοι και οπαδοί της αγαπημένης τραγουδίστριας θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία πολύ διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα της στο νέο ντοκιμαντέρ και επισημαίνει πως για το νέο αυτό ντοκιμαντέρ είχε την πλήρη στήριξη της οικογένειας της τραγουδίστριας.

Όπως έχει δηλώσει και η μητέρα της Whitney, Patricia Houston: "Ο MacDonald, έχει καταφέρει να αποτυπώσει στο φιλμ όλη τη μαγεία της Whitney, όμως δεν παραλείπει να εστιάσει και στις δύσκολες στιγμές. Πρόκειται για μια ταινία που θα ενθουσιάσει όλους όσους την αγάπησαν μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της."

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6 Ιουλίου και θα επικεντρώνεται εκτός από τη ζωή της και στον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας.