Η πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2017 είναι εδώ!

Κάθε χρόνο η βρετανική αλυσίδα πολυκαταστημάτων John Lewis δημιουργεί πανέμορφα χριστουγεννιάτικα σποτάκια που καταφέρνουν να συγκινήσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να μας βάλουν όλους σε γιορτινό κλίμα.

Και φέτος αποφάσισαν να αρχίσουν να μας χαρίσουν γιορτινή διάθεση από νωρίς και κυκλοφόρησαν από νωρίς το διαφημιστικό τους σποτάκι, το οποίο έγινε αμέσως viral.


Στο φετινό σποτ, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και ήδη μετρά χιλιάδες views στα social media βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ένα συμπαθέστατο τερατάκι που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι ενός νεαρού αγοριού και γίνεται ο καλύτερος φίλος του.


Το τερατάκι λέγεται Moz και στο σποτ ακούμε μια διασκευή ενός γνωστού χιτ των Beatles ( το Golden Slumber που ερμηνεύουν οι Elbow).


Και αν νομίζετε πως πρόκειται για ένα ακόμη απλό διαφημιστικό σποτάκι, ο Guardian αναφέρει πως η φετινή καμπάνια των John Lewis κόστισε 7 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (σχεδόν 8 εκατομμύρια ευρώ!) ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Γάλλος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Michel Gondry.

Δείτε τη διαφήμιση παρακάτω.

 

 

Πηγή: mag.sigmalive.com