Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Heathrow συγκινεί και φέτος!

Το αεροδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας Heathrow είχε κυκλοφορήσει τη χρονιά που μας πέρασε μία πολύ συγκινητική διαφήμιση, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν δύο αρκουδάκια: η Doris και ο Edward.

Τα συγκεκριμένα αρκουδάκια, που θύμιζαν πολύ τον κινηματογραφικό Paddington, λατρεύτηκαν από τους πάντες. Έτσι, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου αποφάσισαν όπως και φέτος να παρουσιάσουν ένα ακόμη συγκινητικό σποτ με τα δύο αρκουδάκια, το οποίο δείχνει να σαρώνει στο YouTube.

To φετινό γιορτινό σποτ, μέσα σε δύο λεπτά μας αφηγείται την ιστορία αγάπης του Edward και της Doris και μας καλεί "Αυτά τα Χριστούγεννα να πετάξουμε προς κάποιον, όχι απλώς προς κάποιο μέρος". Η ιστορία ξεκινά το 1967, όταν εκείνη είναι αεροσυνοδός και εκείνος επιβάτης στην πτήση. Ερωτεύονται και μένουν μαζί! Κάθε Χριστούγεννα συναντιούνται στην αίθουσα αφίξεων του ιστορικού τερματικού σταθμού 1 του Heathrow, μια συνάντηση η οποία γίνεται παράδοση αφού η οικογένεια τους ολοένα και μεγαλώνει! Εκείνοι από ζευγάρι, γίνονται γονείς και από γονείς, παππούδες...