Αυτή είναι η φωτογραφία που προκάλεσε συγκίνηση στους χρήστες του Facebook!

Μια εικόνα που αποτυπώνει το δράμα που βιώνει μία οικογένεια στην Αμερική έχει κάνει το γύρο τoυ διαδικτύου συγκλονίζοντας τους χρήστες των social media.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε αρχικά στο Facebook μπορεί κάποιος να δει την μόλις 5 ετών Braylynn να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ δίπλα της ο παππούς της, ο οποίος ξεσπάει σε κλάματα.

Η μικρή Braylynn πάσχει από μια σπάνια και ανίατη μορφή καρκίνου και πιο συγκεκριμένα από γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους γνωστό και ως DIPG και οι γιατροί της δίνουν μόνο λίγες εβδομάδες ζωής. Ο Sean Peterson, παππούς της μικρής, πάσχει από Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (γνωστή και ως νόσος Λου Γκέρινγκ), επίσης ανίατη ασθένεια που δεν του επιτρέπει πλέον να μιλάει, αλλά το κλάμα του σε αυτή τη φωτογραφία τα λέει όλα!

H μητέρα της μικρής, ανεβάζει στο Facebook εικόνες που καταγράφουν το δράμα της, αλλά και την προσπάθειά της να σώσει τουλάχιστον το παιδί της, αφού μέσω του gofundme είχε καταφέρει να συγκεντρώσει χρήματα για μια θεραπεία, η οποία βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο στο Μεξικό. Ωστόσο, η θεραπεία δεν ήταν επιτυχής και σύμφωνα με το USA Today η Ally Parker, μητέρα του κοριτσιού, στις 7 Ιανουαρίου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook πως έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να πουν αντίο σε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι.

Το δράμα που βιώνει αυτή τη στιγμή η αμερικάνικη οικογένεια έχει συγκλονίσει τους πάντες, ενώ παράλληλα η φωτογραφία που απεικονίζει τον ετοιμοθάνατο παππού να κλαίει δίπλα στο ετοιμοθάνατο εγγονάκι του έχει γίνει σύμβολο της μάχης κατά του παιδικού καρκίνου αλλά και σημαία όλων όσων διεκδικούν την αναθεώρηση της χρηματοδότησης των παιδικών νοσοκομείων στις ΗΠΑ.