Στο χειρουργείο η Celine Dion!

Πολλοί οπαδοί της διάσημης τραγουδίστριας Celine Dion απογοητεύτηκαν αλλά παράλληλα ανησύχησαν όταν ανακοινώθηκε πως όλες οι προγραμματισμένες της συναυλίες ακυρώνονται λόγω προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Celine Dion εξήγησε πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στην ευσταχιανή σάλπιγγα και πρέπει να μπει στο χειρουργείο.

Πιο συγκεκριμένα η ευσταχιανή σάλπιγγα είναι πόρος ο οποίος συγκοινωνεί το μέσο αυτί με το ρινοφάρυγγα. Σύμφωνα με ειδικούςτο πρόβλημα αυτό δεν επιτρέπει στη διάσημη τραγουδίστρια να τραγουδάει σωστά, αφού της δημιουργεί προβλήματα στην ακοή.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση πως ακούς δύο φορές τη φωνή σου ( δηλαδή σαν ηχώ), πως ακούς μπερδεμένους ήχους, πως έχεις την αίσθηση της ανάσας στο αυτί καθώς επίσης πως υπάρχει κάτι που έχει φράξει συνεχώς το αυτί σου.

Η Celine Dion αντιμετώπιζε εδώ και ένα χρόνο το συγκεκριμένο πρόβλημα ακολουθώντας μάλιστα και ειδική θεραπεία, η οποία ωστόσο δεν απέδωσε και το χειρουργείο κρίθηκε άμεσα απαραίτητο.

Η διλασημη τραγουδίστρια αναμένεται να επιστρέψει στις συναυλιακές πίστες μετά τις 22 Μαΐου.